Wij van Dacon kennen VONK via onze Noorse vestiging en we hebben eigenlijk sinds de eerste ontmoeting een fijne relatie. Wat Dacon en VONK samen nastreven is dat wij beiden de klant op de eerste plaats zetten en niet stoppen totdat deze 100% tevreden is.

Voor dit project ontwikkelden wij samen een koffer voor KLM.

Het proces vooraf bestaat uit samen zitten en nadenken over het eindproduct. Dat kost je een middag met een hapje en een drankje maar dat is het meer dan waard. Zo’n middag bij VONK is niet alleen heel productief maar ook erg gezellig. Tijdens dit proces kom je erachter dat je met experts samenwerkt.

Na deze sessie heb je samen een goed idee over hoe het product eruit kan gaan zien en ga je samen naar leveranciers om te kijken naar materialen. Vervolgens is het een kwestie van ‘aan de slag gaan’ en kijken wat wel en niet werkt. Dat gaat allemaal in goede harmonie met VONK en werkt erg prettig. Alles kan en elk detail wordt opgepakt totdat het product af is. Wanneer er iets niet helemaal perfect is wordt er een nieuwe koffer gehaald, of worden nieuwe handvatten gepakt. Er wordt gewerkt totdat het eindresultaat perfect is!

Uiteindelijk hebben we samen deze prachtige koffer ontwikkeld, en daar zijn we heel trots op.

Rutger van Duijn, Dacon Inspection Technology B.V