Wie zijn wij?

Vonk B.V. is sinds 1973 importeur, distributeur en groothandel in explosieveilige lantaarns, robuuste kunststof koffers en specialistische accessoires. En sinds 1989 voorraadhouder van Peli™ producten. Onze deskundige onderneming biedt professionele oplossingen voor onder meer de industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en nog vele andere belangrijke instanties. Doorheen de jaren is ons productaanbod gestaag gegroeid, waardoor we met veel trots hebben gerealiseerd waar we nu staan.

Groeiend bedrijf
Wij zijn een klein, maar sterk groeiend bedrijf en hebben de ambitie om onze afzetmarkt te blijven vergroten. Al de producten die wij verkopen zijn dankzij hun degelijkheid en de brede toepassingsmogelijkheden geschikt om te gebruiken voor verschillende marktsegmenten. Hierbij zetten we de veiligheid van de gebruiker en het product steeds op de eerste plaats.

Specialist in onverwoestbare producten
Onze specialisatie ligt in het leveren van producten die onverwoestbaar zijn. Met een hoogwaardig assortiment van merken van de allerbeste kwaliteit beschermen wij als ervaren koffer- en verpakkingsexpert graag wat u dierbaar is. Daarnaast hebben we ons verder ontwikkeld in het ontzorgen van de relaties binnen het bedrijf. Hiervoor bieden we in overleg met onze klanten maatwerk interieurs aan. Deze dienen er zowel aan de binnen- als buitenkant perfect uit te zien. Wij streven ernaar om een betrouwbare informatiebron en leverancier te zijn.’

Neem contact op met onze specialisten

U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0880 33 03 00 of door te mailen naar info@vonkbv.com. Tevens is het mogelijk om onze showroom te komen bezoeken. Deze situeert zich in de Voorstraat 41 te Piershil en is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Het team van Vonk B.V.

Onze Missie is:
Optimale veiligheid creëren en bevorderen.

Onze visie is:
Alles doen wat mogelijk is voor een maximale veiligheid.