Wie zijn wij?

Vonk B.V. is uw betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige en onverwoestbare producten voor diverse professionele sectoren. Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze missie is om duurzame en robuuste oplossingen te bieden die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en uitstekende service.

Specialist in onverwoestbare producten

Wij leveren producten die lang meegaan en bestand zijn tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige artikelen vervaardigd uit sterke en duurzame materialen. Of u nu op zoek bent naar Peli™ koffers, Hardigg™ koffers, zaklampen, oplaadbare mobiele lichtoplossingen, vocht absorberende units, gereedschapskoffers of op maat gemaakte kofferinterieurs, u vindt het allemaal bij Vonk B.V.

Onze missie

Bij Vonk B.V. hebben we een duidelijke missie: het leveren van onverwoestbare producten die uw bedrijf ondersteunen in het bereiken van optimale prestaties. We begrijpen dat uw sector specifieke eisen en uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten die zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Of het nu gaat om het beschermen van kostbare apparatuur, het bieden van betrouwbare verlichting in noodsituaties of het organiseren van gereedschappen, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. Met onze diepgaande kennis van de industrie en onze nauwe samenwerking met toonaangevende merken, kunnen we u voorzien van deskundig advies op maat. Of u nu vragen heeft over product specificaties, toepassingsmogelijkheden of reparaties, ons team staat klaar om u te helpen. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en tevredenheid.

Samenwerken met Vonk B.V.?

Als u op zoek bent naar hoogwaardige, onverwoestbare producten voor uw professionele onderneming, dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en focus op duurzaamheid maken ons de ideale partner voor al uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar koffers, zaklampen, lichtoplossingen of andere accessoires, wij bieden de producten die voldoen aan uw specifieke eisen. Wij streven ernaar om alleen met betrouwbare merken te werken die bekendstaan om hun kwaliteit.

Samenwerken met Vonk B.V. betekent werken met een partner die u kunt vertrouwen!

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u. 

Voor het laatste nieuws en updates over onze producten en diensten, kunt u terecht op onze nieuwspagina.

Team Vonk B.V.

Contact

Openingstijden

Maandag: 09.00 tot 17.00

Dinsdag: 09.00 tot 17.00

Woensdag: 09.00 tot 17.00

Donderdag: 09.00 tot 17.00

Vrijdag: 09.00 tot 17.00 

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten