Over ons

Wie zijn wij?

Vonk B.V. is uw betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige en onverwoestbare producten voor diverse professionele sectoren. Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze missie is om duurzame en robuuste oplossingen te bieden die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en uitstekende service.

Specialist in onverwoestbare producten

Wij leveren producten die lang meegaan en bestand zijn tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige artikelen vervaardigd uit sterke en duurzame materialen. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website.

Onze missie

Bij Vonk B.V. hebben we een duidelijke missie: het leveren van onverwoestbare producten en maatwerk opties die aansluiten op uw eisen en wensen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten die zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Of het nu gaat om het beschermen van kostbare apparatuur, het bieden van betrouwbare verlichting in noodsituaties of het organiseren van gereedschappen, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Waarom kiezen voor Vonk B.V.?

  • Ruim assortiment: Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten die geschikt zijn voor verschillende professionele toepassingen.
  • Peli™ distribiteur: Wij zijn de Peli™ distribiteur binnen de Benelux
  • Deskundig advies: Dankzij onze nauwe samenwerking met vooraanstaande merken kunnen we u voorzien van professioneel advies over de producten die we aanbieden.
  • Duurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt van sterke materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Reparatieservice: Als officieel Peli™ Rals Service and Repair Center zorgen we voor eventuele reparaties en onderhoud van uw Peli™-producten.
  • Betrouwbare merken: We werken alleen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u. 

Voor het laatste nieuws en updates over onze producten en diensten, kunt u terecht op onze blog pagina

Team Vonk B.V.

Contact

Openingstijden

Maandag: 09.00 tot 17.00

Dinsdag: 09.00 tot 17.00

Woensdag: 09.00 tot 17.00

Donderdag: 09.00 tot 17.00

Vrijdag: 09.00 tot 17.00 

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten