Waarom met Vonk B.V. werken?

Zoekt u naar kwalitatieve producten om te gebruiken in de industrie, defensie, bij de politie, brandweer, ambulance of een andere professionele onderneming? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres. Wij denken in oplossingen voor uw bedrijf en bieden daarvoor de meest geschikte producten aan. Van robuuste koffers tot explosieveilige lantaarns en allerlei specialistische accessoires, bij ons vindt u het allemaal.

Onverwoestbare producten

Op onze website ontdekt u een breed aanbod aan kwalitatieve artikelen. De producten zijn gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen en hebben stuk voor stuk een onverwoestbaar karakter. Peli™  koffers, Hardigg™ koffers, zaklampen, oplaadbare mobiele lichtoplossingen, vochtabsorberende units, gereedschapskoffers en maatwerk kofferinterieurs zijn een greep uit ons uitgebreide assortiment. 

De beste merken

Bij Vonk bieden we enkel de beste merken aan. Door onze jarenlange contacten binnen Pelican™ en Peli™ beschikken we over de juiste expertise om u te voorzien van deskundig advies over de Peli™-producten die we verkopen. U kunt bij ons terecht voor Peli™ koffers, TrekPak,  zaklampen, RALS™ oplaadbare mobiele lichtoplossingen en allerlei andere producten van Peli™. Wij zijn tevens een officieel Peli™ Rals Service and Repair Center. Daarnaast hebben we onder meer oplaadbare zaklampen van Suprabeam©, Silica Gel luchtontvochtigers van Hydrosorbent© en gereedschap en medische koffers van Vonk. Kortom: de beste materialen vindt u bij ons!

Contacteer ons

Heeft u interesse in één van onze producten? Neem dan meteen contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0880 33 03 00 of door een e-mail te sturen naar info@vonkbv.com. Ook kunt u een offerte of informatie aanvragen via onze website. Wij contacteren u vervolgens zo snel mogelijk.

Previous
Next