Waarom werken met Vonk B.V.?

Bent u op zoek naar hoogwaardige producten voor gebruik in de industrie, defensie, bij de politie, brandweer, ambulance of een andere professionele onderneming? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1973 gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Van robuuste koffers tot explosieveilige lantaarns en diverse specialistische accessoires, bij groothandel Vonk B.V. vindt u alles wat u nodig heeft!

Ontdek onze onverwoestbare producten

Op onze website vindt u een ruim aanbod van hoogwaardige artikelen. Al onze producten zijn vervaardigd uit sterke en duurzame materialen en staan stuk voor stuk bekend om hun onverwoestbare karakter. In ons assortiment vindt u onder andere Peli™ koffers, Hardigg™ koffers, zaklampen, oplaadbare mobiele lichtoplossingen, vocht absorberende units, gereedschapskoffers en op maat gemaakte kofferinterieurs. Met onze uitgebreide selectie kunt u ervan op aan dat u bij Vonk B.V. producten vindt die voldoen aan uw specifieke eisen en bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden.

Ons assortiment topmerken

Bij Vonk B.V. streven we ernaar om u uitsluitend de beste merken aan te bieden. Dankzij onze jarenlange samenwerking met vooraanstaande merken zoals Peli™ kunnen wij u voorzien van deskundig advies over de producten die wij verkopen. Daarnaast bieden wij ook oplaadbare zaklampen van Suprabeam©, Silica Gel lucht ontvochtigers van Hydrosorbent© en gereedschap en medische koffers van Vonk zelf.

Peli™ Rals Service and Repair Center

Als officieel Peli™ Rals Service and Repair Center hebben wij uitgebreide kennis van Peli™ koffers, TrekPak, zaklampen, RALS™ oplaadbare mobiele lichtoplossingen en andere producten van Peli™ en staan wij voor u klaar om uw aangekochte producten indien nodig te repareren.

Waarom kiezen voor Vonk B.V.?

  • Ruim assortiment: Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten die geschikt zijn voor verschillende professionele toepassingen.
  • Deskundig advies: Dankzij onze nauwe samenwerking met vooraanstaande merken kunnen we u voorzien van professioneel advies over de producten die we aanbieden.
  • Duurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt van sterke materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Reparatieservice: Als officieel Peli™ Rals Service and Repair Center zorgen we voor eventuele reparaties en onderhoud van uw Peli™-producten.
  • Betrouwbare merken: We werken alleen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u. 

Previous slide
Next slide

Contact

Openingstijden

Maandag: 09.00 tot 17.00

Dinsdag: 09.00 tot 17.00

Woensdag: 09.00 tot 17.00

Donderdag: 09.00 tot 17.00

Vrijdag: 09.00 tot 17.00 

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten