Informatie
19 inch Rack Mount Cases

19 inch Rack Mount

Peli™ biedt een breed scala aan Rack Mount Cases die geschikt zijn voor allerlei soorten toepassingen, van militaire, medische en industriële toepassingen tot de lucht- en ruimtevaart.

Alle Rack Mount Cases zijn voorzien van verschillende standaardfuncties zoals een water- en luchtdichte afdichting door middel van een tong-en-groefsluiting en gepatenteerde metalen bevestigingspunten die de belasting verdelen over de wanden voor maximale integriteit.

Daarnaast zijn de cases uitgerust met anti-scheurvergrendelingen, schokdempers en stapelnokken, waardoor jouw apparatuur veilig en stabiel blijft, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Met een hoogwaardige constructie en voldoet aan de normen van ANSI/EIA-310-C en ATA-specificatie 300, Category I, zijn deze cases de perfecte keuze voor veilige opslag en transport van jouw apparatuur.

Klik hier voor het assortiment Rack Mounts op onze website.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. 

Product

Bij Vonk B.V. vindt u een breed scala aan Rack Mount Cases. Deze verschillende Rack Mount cases hebben verschillende afmetingen en zijn ontworpen voor verschillende ladingen. De verschillende series zijn de Classic Rack, SuperMAC™ Rack, MAC Rack™ , Min MAC Rack™, BlackBox Rack en ProRack™.

De Classic Rack wordt gebruikt voor zeer delicate en zware diagnostische apparatuur die moet worden vervoerd maar niet bestand is tegen schokken of trillingen.

De SuperMAC™ Rack is geschikt voor fragiele apparatuur die moet worden vervoerd maar niet tegen schokken of trillingen kan.

De MAC Rack™ is ontworpen voor apparatuur die matig fragiel is en schokbescherming en wordt gebruikt in een krappe werkomgeving.

De Min MAC Rack™ is ontworpen voor licht tot middelzware bescherming en biedt de beste schokprestaties in de industrie.

De BlackBox Rack is ideaal voor lichtgewicht apparatuur zoals fotografie apparatuur die op locatie moet worden gebracht.

De ProRack™ is een koffer voor zeer robuuste, lichtgewicht apparatuur en houdt deze droog en stofvrij tijdens transport.

De 19 inch Rack Mount Cases zijn Rotomolded koffers. Dit houdt in dat ze volledig configureerbaar zijn. Klik op button hieronder voor de vele opties

SuperMAC™ 9U - W model - 2
peli_super_v_series_rack_cases_7u_5

Contact

Openingstijden

Maandag: 09.00 tot 17.00

Dinsdag: 09.00 tot 17.00

Woensdag: 09.00 tot 17.00

Donderdag: 09.00 tot 17.00

Vrijdag: 09.00 tot 17.00 

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten