Pelicase

Peli™ is een merk dat bekend staat om zijn oersterke en onverwoestbare transportkoffers van hoge kwaliteit die worden gebruikt door professionals bij defensie, brandweer, industrie en zeer veel andere bedrijfstakken. Vonk B.V. is een van de toonaangevende distributeurs van Pelicase-producten in Nederland en biedt een breed scala aan modellen, waaronder de Peli™ 1510, de Peli™ 1560 en verschillende andere Pelicases. Of het nu om camera’s, meetapparatuur of belangrijke documenten gaat: een Pelicase houdt uw eigendommen te allen tijde water- en stofvrij en zorgt ervoor dat deze tegen een (flink) stootje kunnen!

Oersterke transportkoffer

Pelicases worden veel gebruikt door professionals uit verschillende sectoren, zoals film- en televisieproductie, fotografie, defensie en brandweer en outdoor- en avontuurlijke sporten. De robuuste constructie van Pelicase en de waterdichte en stofdichte eigenschappen maken het de perfecte keuze voor het beschermen van gevoelige en waardevolle apparatuur tijdens transport en opslag. De transportkoffers van Peli™ zijn ontwikkeld om bestand te zijn tegen de zwaarste omgevingen op aarde, van de extreme kou van het noordpoolgebied tot de vochtige hitte van een tropische jungle.

Pelicase 1510

De Pelicase 1510 is een van de populairste Pelicase-modellen. Deze koffer is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en biedt maximale bescherming. De Peli™ 1510 is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en voorzien van een O-ring afdichting en een drukventiel om de luchtdruk te regelen. Deze koffer is waterdicht, stofdicht en bestand tegen schokken en trillingen, waardoor het ideaal is voor het opbergen en transporteren van gevoelige apparatuur en waardevolle spullen. Bovendien heeft de Pelicase 1510 een interne schuimlaag die op maat kan worden gesneden om een perfecte pasvorm te garanderen voor de inhoud van de koffer.

Pelicase 1560

Een ander populair model van Pelicase is de Pelicase 1560. Deze koffer biedt dezelfde hoogwaardige bescherming als de Pelicase 1510, maar heeft een groter formaat en meer opbergruimte. De Pelicase 1560 is geschikt voor grotere apparatuur en kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals militaire uitrusting, filmapparatuur, medische apparatuur en nog veel meer.

Ons assortiment pelicases

Naast de Pelicase 1510 en de Pelicase 1560 vindt u in het assortiment van Vonk B.V. ook diverse andere Pelicases, zoals de Peli™ 1430 en de Peli™ 1450. Deze koffers zijn allemaal gebouwd volgens dezelfde hoge normen als de Pelicase 1510 en de Pelicase 1560 en bieden dezelfde ongeëvenaarde bescherming en duurzaamheid. Bij aanschaf van elke Pelicase krijgt u altijd levenslang garantie.

Als u op zoek bent naar een Pelicase voor uw specifieke behoeften, kunt u contact opnemen met Vonk B.V. voor advies en ondersteuning bij het kiezen van het juiste model. Ons team van deskundige medewerkers heeft jarenlange ervaring met het adviseren van klanten over de beste oplossingen voor transport en opslag van apparatuur en kan u helpen bij het vinden van de ideale Pelicase voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden. 

Een Pelicase kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een Pelicase kopen? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken als Peli, Armytek en Suprabeam aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Pelicase transportkoffer te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.