De Peli™ 1430 is een onverwoestbare bovenlader koffer die speciaal ontworpen is om uw kwetsbare zaken te beschermen in de meest barre omstandigheden. Of het nu om camera’s, meetapparatuur of belangrijke documenten gaat: de Peli™ 1430 houdt uw eigendommen te allen tijde water- en stofvrij en zorgt ervoor dat deze tegen een (flink) stootje kunnen. De koffer is in het zandbruin, olijfgroen, zwart, geel en oranje verkrijgbaar. En het mooiste? U krijgt op elke Peli™ koffer onbeperkte fabrieksgarantie! Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Oersterke transportkoffer voor het vervoeren van apparatuur

Peli™ koffers zijn wereldberoemd en worden gezien als hét topmerk voor iedereen die koffers zoekt die oersterk en onverwoestbaar zijn. De transportkoffers van het Californische merk zijn ontwikkeld om bestand te zijn tegen de zwaarste omgevingen op aarde, van de extreme kou van het noordpoolgebied tot de vochtige hitte van een tropische jungle, en worden vaak gebruikt door professionals bij defensie, brandweer, industrie en zeer veel andere bedrijfstakken.

De Peli™ 1430 koffer: waterdicht, stootvast en stofdicht

De Peli™ 1430 transportkoffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een uniek bovenlader ontwerp dat de koffer geschikt maakt voor het vervoeren, beschermen en opbergen van diverse goederen zoals elektronische apparaten, papieren of gereedschap. De Peli™ 1430 is waterdicht, stootvast en stofdicht en heeft een automatisch drukventiel dat de inwendige druk in evenwicht houdt en ervoor zorgt dat de koffer vochtvrij blijft. Alle stalen onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en de transportkoffer heeft een uitklapbaar handvat gemaakt van comfortabel rubber. Bij aanschaf van een Peli™ 1430 krijgt u altijd levenslang garantie.

Vulling van de Peli™ 1430

U kunt de Peli™ 1430 zowel leeg als met vulling verkrijgen. Wanneer u kiest voor de Peli™ 1430 met vulling, bestaat deze uit noppenschuim in het deksel en plukschuim in de bodem. Door blokjes schuim eruit te halen en te verplaatsen kunt u de koffer geheel aanpassen aan uw wensen.

Een Peli™ 1430 kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een Peli ™1430 kopen? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken als Peli, Armytek en Suprabeam aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Peli™ 1430 transportkoffer te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.