Peli™ zaklamp

Een Peli zaklamp is een onverwoestbare zaklamp die speciaal ontworpen is voor de meest barre omstandigheden. Deze zaklampen worden vaak gebruikt tijdens outdoor activiteiten en door professionals bij defensie, brandweer, industrie en zeer veel andere bedrijfstakken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele zaklamp die tegen een stootje kan, zit u goed met een Peli zaklamp!

Onverwoestbare en professionele zaklamp

Peli zaklampen zijn gemaakt uit polycarbonaat materialen en speciaal ontworpen voor het gebruik in veeleisende omstandigheden zoals outdoor activiteiten, noodsituaties en andere omstandigheden. Deze professionele zaklamp is waterdicht, stootbestendig en biedt een heldere en consistente lichtbron. Bovendien zijn Peli zaklampen verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat u altijd een professionele zaklamp kunt vinden die aansluit bij uw specifieke behoeften. Bij aanschaf van een Peli zaklamp krijgt u altijd levenslang fabrieksgarantie.

Ons assortiment Peli™ zaklampen

Peli zaklampen staan bekend om hun felheid en zijn voorzien van de beste LED of xenon verlichting. Dit zorgt voor een felle lichtstraal die vooral handig is bij bijvoorbeeld mist, rook of regen of andere extreme omstandigheden. Peli produceert zaklampen tot 1000 lumen, die ongeveer 190 uur gebruikt kunnen worden. Bij Vonk B.V. vindt u een zeer uitgebreid assortiment professionele zaklampen van Peli, waaronder compacte zaklampen, lantaarns en hoofdlampen.

Wanneer u een betrouwbare hoofdlamp zoekt, is de Peli 2765Z0 een echte aanrader. Deze ATEX gecertificeerde hoofdlamp is speciaal ontworpen voor risicovolle omstandigheden. Naast zijn certificering voor de hoogste ATEX-categorie, Zone 0 (Cat. 1), is hij ultracompact en met slechts 96 g inclusief batterijen zeer licht. De drie nauwkeurig geplaatste leds produceren tot 105 lumen en hebben een gebruiksduur van maximaal 9 uur. De Peli 2765Z0 heeft meerdere modi: hoog, laag, neerwaarts en een knipperfunctie. De neerwaartse leds leveren de perfecte verlichting om veilig te wandelen en makkelijk te kunnen lezen. Maar ook uw reisgenoten of collega’s zullen tevreden zijn, omdat ze tijdens persoonlijke gesprekken niet meer worden verblind. De Peli 2765Z0 heeft bovendien een batterij-indicator, zodat u altijd weet hoe lang uw zaklamp nog te gebruiken is.

Zoekt u een lamp boordevol functies? Dan is de Peli 3415MZ0 iets voor u. Deze zaklamp is de ultieme ATEX-explosiefveiligheid gecertificeerde compacte werklamp. De Zone 0 certificering biedt de beveiliging die nodig is voor bijna alle gevaarlijke locaties. Deze Peli zaklamp wordt aangedreven door slechts 3AA-batterijen en is uitgerust met zowel een spot- als een flood-LED. De Peli 3415MZ0 bevat een geïntegreerde magneet zodat de zaklamp handsfree gebruikt kan worden. Kortom: de Peli 3415MZ0 is echt een multitask zaklamp die is ontworpen om van grote waarde te zijn tijdens alle omstandigheden.

Als u op zoek bent naar een compacte zaklamp die dun genoeg is om in uw zak te passen, is de Peli 2410 een geweldige keuze. Deze zaklamp is licht van gewicht en makkelijk te dragen, maar biedt toch een heldere en betrouwbare lichtbron. Het is waterdicht en heeft een robuust en duurzaam ontwerp, waardoor het perfect is voor mensen die regelmatig in buitenomstandigheden werken.

Een Peli™ zaklamp kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een professionele zaklamp kopen? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken als Peli, Armytek en Suprabeam aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Peli zaklamp te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.