Peli™ Products heeft drie nieuwe persoonlijke koffers uitgebracht als onderdeel van de Micro Case Series™. De nieuwe modellen (M40, M50 en M60) zijn water- en stofdicht en ontworpen om een verscheidenheid aan items te beschermen.

Ultieme beschermer.

Met zijn IP67-classificatie beschermen ze alles tegen sterke regen, stof, zand, vuil, wind of vallen. Deze situaties doen zich doorgaans voor wanneer u de natuur in gaat, of u nu de hoogste bergen beklimt, tijdens het beoefenen van bepaalde sporten, tijdens een reis door de woestijn of gewoon tijdens het kamperen. Bovendien zijn deze van groot belang bij militaire toepassingen. In al deze gelegenheden, en nog veel meer die zich in het dagelijks leven kunnen voordoen, zal het Micro Cases-assortiment alle soorten kleine apparaten volledig beschermen.

Verbeterde koffer.

De nieuwe Micro Cases zijn gemaakt met het legendarische Peli gegarandeerd druk vaste polymeer en zijn ontworpen met verschillende verbeteringen in vergelijking met de vorige serie. De nieuwe serie is voorzien van een speciale waterdichte O-ringpakking, dubbele grendels en een slotbeugel. De antislipvoering aan de binnenkant houdt voorwerpen op hun plaats en is verwijder baar voor eenvoudige reiniging. De nieuwe cases bieden ook meer intern volume dan de oudere Micro Cases. Maar net als de vorige serie worden de nieuwe modellen ook in de VS gemaakt, hebben ze een IP67-classificatie en zijn ze voorzien van een automatisch drukvereffeningsventiel om de binnen druk in evenwicht te brengen.

De M40-, M50- en M60-koffers zijn verkrijgbaar in transparant met een gele, zwarte of blauwe binnen voering aan de onderkant. Of in het geheel zwart.

De nieuwe Micro Cases vindt u bij ons op onze website.