Peli™ 7600 – Tactische zaklamp

Als het gaat om professionele zaklampen, is de Peli™ 7600 een van de beste opties op de markt. Deze oplaadbare zaklamp is ontworpen voor de meest uitdagende omstandigheden en biedt een ongeëvenaarde prestatie, sterkte en duurzaamheid.

Betrouwbare oplaadbare zaklamp

Met de Peli ™ 7600 heeft u een sterke zaklamp in handen. De oplaadbare zaklamp heeft een unieke combinatie van functies die de Peli™ 7600 de ideale keuze maakt voor gebruik in alle soorten omstandigheden. Zo heeft deze professionele zaklamp een maximale lichtopbrengst van 944 lumen en kan tot 225 meter ver schijnen. Dit maakt de Peli™ 7600 perfect voor professionals die een krachtige en betrouwbare lichtbron nodig hebben.

Een van de grootste voordelen van de Peli™ 7600 is dat het, zoals al gezegd, een oplaadbare zaklamp is. De Peli™ 7600 beschikt over een lithium-ion batterij die snel kan worden opgeladen en een lange levensduur heeft. Dankzij de geïntegreerde USB-poort is het opladen van de zaklamp heel eenvoudig. Bovendien zorgt het slimme batterij-indicatiesysteem ervoor dat u altijd weet wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Dit betekent dat u nooit zonder stroom komt te zitten en altijd verzekerd bent van voldoende licht.

Peli™ 7600: sterke zaklamp voor de zwaarste omstandigheden

De Peli 7600 is gemaakt van hoogwaardige materialen en door zijn stevige, robuuste behuizing bestand tegen schokken en water. Hierdoor is deze professionele zaklamp perfect voor gebruik in alle weersomstandigheden en onder alle omstandigheden. De zaklamp heeft ook een handige schakelaar waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende lichtstanden, waaronder een stroboscoopstand die u kunt gebruiken om een ​​alarmerend licht te creëren.

Peli™ 7600 zaklamp kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een Peli™ 7600 kopen, dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken als Peli™, Armytek® en Suprabeam© aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Peli™ 7600 zaklamp te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u. 

Klik op de foto voor de product pagina.