Oplaadbare hoofdlamp

Als het aankomt op professionele hoofd- en helmlampen, biedt de Nitecore NU17 van Vonk B.V. een uitstekende optie voor degenen die betrouwbare verlichting nodig hebben in veeleisende omstandigheden. Deze oplaadbare hoofdlamp combineert hoogwaardige prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor industrie, defensie, hulpdiensten en andere professionele toepassingen.

Nitecore NU17: de hoofdlamp voor elke situatie

De Nitecore NU17 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals die werken in omgevingen met weinig of geen licht. Met een maximale lichtopbrengst van 130 lumen biedt deze hoofdlamp een heldere en krachtige verlichting waarmee gebruikers zich moeiteloos kunnen oriënteren, zelfs in de meest duistere omstandigheden. Of het nu gaat om inspecties, reddingsoperaties of nachtelijke werkzaamheden, de NU17 staat garant voor een betrouwbare lichtbron op uw hoofd of helm.

Veelzijdige professionele helmlamp

De Nitecore NU17 onderscheidt zich door zijn veelzijdige gebruiksopties, waardoor het een onmisbare metgezel is voor professionals in diverse vakgebieden. Enkele van de kenmerken zijn:

Oplaadbare hoofdlamp met krachtige batterij

Met de Nitecore NU17 hoeft u zich nooit zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Deze oplaadbare hoofdlamp is uitgerust met een krachtige ingebouwde batterij die via USB kan worden opgeladen. Het handige batterijniveau-indicatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de resterende batterijduur, zodat u niet onverwachts zonder licht komt te zitten tijdens cruciale momenten.

Robuust en waterbestendig

Professionals werken vaak in veeleisende omstandigheden, en de Nitecore NU17 is hierop voorbereid. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste constructie en is bestand tegen schokken en water, met een IPX4-classificatie. Dit betekent dat de hoofdlamp bestand is tegen spatwater, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over regen of vochtige omstandigheden.

Professionele hoofdlamp kopen bij Vonk B.V.

Als u op zoek bent naar een professionele oplaadbare hoofdlamp of helmlamp, hoeft u niet verder te zoeken dan Vonk B.V. Onze expertise ligt in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken zoals Nitecore aan professionals in verschillende sectoren.  Wanneer u interesse heeft om een Nitecore NU17 professionele helmlamp te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze lamp is in de outlet en er is op dit moment nog 1 van op voorraad.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.