Een rolkoffer van Storm is de Peli iM2950.

Op zoek naar een stevige rolkoffer? Ga dan voor een lichtgewicht en robuuste koffer: de Storm koffer. Deze rolkoffer is het resultaat van jaren perfectioneren en testen in zowel het laboratorium als in de praktijk. Bij Vonk B.V. kunt u deze grote rolkoffer van hoge kwaliteit in ons uitgebreide assortiment vinden. Deze rolkoffer is ook wel dé nummer één op het gebied van stevige koffers.

Rolkoffer van de hoogste kwaliteit
De Storm koffer is als rolkoffer niet alleen robuust, maar ook nog eens lichtgewicht. Deze koffer is jarenlang geperfectioneerd en getest. Van het eigen HPX™ plastic hars dat zeer sterk is tijdens impact testen bij lagere temperaturen tot het gepatenteerde veerslot ‘press and pull’ dat eenvoudig opent, elk facet van deze lichtgewicht rolkoffer is gecreëerd om vitale spullen te beschermen. De Peli Storm is ontworpen om te voldoen aan militaire testvereisten of deze zelfs te overschrijden. De rolkoffers van Peli zijn geschikt voor in het vliegtuig en ze kunnen allemaal internationaal worden getransporteerd.

Voor welke producten kunt u Peli inzetten?
Deze robuuste koffer kunt u gebruiken voor al het vervoer van kwetsbaar apparatuur, zoals camera’s, cameralenzen, foto apparatuur, telefoons, laptops, cd’s en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook kwetsbare materialen of gereedschap gemakkelijk meenemen in een Peli rolkoffer. In een Peli Stormkoffer bevinden zich handige dividers, zodat u zelf de inrichting van de koffer kunt kiezen. Wanneer u deze Stormkoffer gebruikt hoeft u zich ook nooit zorgen te maken over de veiligheid van het apparatuur, de materialen of gereedschappen die erin zitten. U weet gewoon dat een koffer niet veiliger kan!

Voordelen Peli rolkoffer
Wanneer u gaat voor een Peli Stormkoffer weet u dat de behuizing wel tegen een stootje kan. De koffer heeft unieke ‘press and pull’ veersloten, die open gaan met een druk op de knop. Spanning of impact? Dan blijft de sluiting gesloten! De wielen onder de rolkoffer bieden minieme wrijving en lage rolweerstand en daardoor zijn ze eenvoudig te verplaatsen met zware ladingen. De Peli koffers hebben stuk voor stuk comfortabele handvaten met een zachte grip. Daarnaast bevinden zich aan de koffer onbreekbare ingegoten haken én mogelijkheid tot toevoegen standaardformaat hangsloten als extra beveiligingsmaatregel. De hoeken van een Peli Storm koffer weren en absorberen impact en doseren kinetische energie over de gehele koffer om te garanderen dat de inhoud val na val beschermd blijft.

Contact Vonk B.V.
Bent u op zoek naar een rolkoffer? Ga dan zeker voor een Peli Stormkoffer! Deze robuuste koffer is bij ons verkrijgbaar. U kunt ze vinden op onze vernieuwde wesbite of neem contact met ons op.