Transportkoffer

Voor de sterkste en onverwoestbare transportkoffers bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met betrouwbare transportkoffers die stevig, water- en stofdicht en chemisch bestendig zijn. Deze zijn inzetbaar voor het vervoeren van verschillende soorten in extreme omstandigheden.

Oersterke en onverwoestbare transportkoffers

Onze transportkoffers zijn van het topmerk Peli™ en staan bekend om hun sterk en onverwoestbaar karakter. Een Peli-transportkoffer is geschikt om te gebruiken in de zwaarste omgevingen en weersomstandigheden. Zo zijn ze inzetbaar in warme, tropische jungles alsook in de extreme koude van het noordpoolgebied. De koffers worden gebruikt door professionals in verschillende sectoren. Van defensie tot industrie, brandweer en tal van andere.

Transportkoffer van de hoogste kwaliteit

Met een transportkoffer van Peli™ weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. De transportkoffers hebben stuk voor stuk een zeer sterk ontwerp, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de apparatuur, materialen of gereedschappen die u meeneemt. De koffers zijn jarenlang uitgebreid getest en geperfectioneerd, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit.


Multi-inzetbaar voor verschillende doeleinden

De transportkoffers die we bij Vonk B.V. verkopen zijn toepasbaar voor diverse doeleinden. Ze worden onder meer gebruikt om kwetsbare apparatuur te vervoeren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn laptops, computers, harde schijven, camera’s, filmapparatuur, cameralenzen en telefoons. Daarnaast zijn ook gereedschappen of andere delicate materialen eenvoudig mee te nemen met een transportkoffer van Peli™.

Uw betrouwbare koffer- en verpakkingsexpert

Vonk B.V. is expert in het leveren van producten met sterke en onverwoestbare eigenschappen. Ons doel is om een betrouwbare leverancier en informatiebron te zijn. U vindt bij ons een hoogwaardig assortiment met producten van de allerbeste kwaliteit. Hiermee bieden wij optimale bescherming van wat u dierbaar is. Verder ontzorgen we ook relaties binnen het bedrijf. Wij bieden maatwerk interieurs aan in overleg met onze klanten. Het maatwerk ziet er zowel langs binnen als buiten perfect uit.

Neem contact op met onze specialisten

Wilt u een betrouwbare transportkoffer kopen bij Vonk B.V.? Vraag dan meteen een offerte aan. Indien u nog vragen heeft over onze transportkoffers kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 0880 33 03 00 of door te mailen naar info@vonkbv.com. Tevens is het mogelijk om onze showroom te komen bezoeken. Deze situeert zich in de Voorstraat 41 te Piershil en is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.