Rack Mount Cases

Of het nu gaat om audiovisuele, militaire of IT-apparatuur, Rack Mount Cases bieden de beste bescherming voor uw apparatuur tijdens transport of opslag. Bij Vonk B.V. vindt u een uitgebreid assortiment Rack Mount Cases van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van bescherming en veiligheid.

Diverse soorten Rack Mount Cases

Peli™ biedt een breed scala aan Rack Mount Cases die geschikt zijn voor allerlei soorten toepassingen, van militaire, medische en industriële toepassingen tot de lucht- en ruimtevaart. Alle Rack Mount Cases zijn voorzien van verschillende standaardfuncties zoals een water- en luchtdichte afdichting door middel van een tong-en-groefsluiting en gepatenteerde metalen bevestigingspunten die de belasting verdelen over de wanden voor maximale integriteit. Daarnaast zijn de cases uitgerust met anti-scheurvergrendelingen, schokdempers en stapelnokken, waardoor jouw apparatuur veilig en stabiel blijft, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Met een hoogwaardige constructie en voldoet aan de normen van ANSI/EIA-310-C en ATA-specificatie 300, Category I, zijn deze cases de perfecte keuze voor veilige opslag en transport van jouw apparatuur.

Diverse soorten Rack Mount Cases

Bij Vonk B.V. vindt u een breed scala aan Rack Mount Cases. Deze verschillende rack mount cases hebben verschillende afmetingen en zijn ontworpen voor verschillende ladingen. De verschillende series zijn de Classic Rack Case, SuperMAC Case, MAC Rack Case, MIN MAC Rack, BlackBox Case en ProRack Case.

De Classic Rack Case wordt gebruikt voor zeer delicate en zware diagnostische apparatuur die moet worden vervoerd maar niet bestand is tegen schokken of trillingen. De SuperMAC Case is geschikt voor fragiele apparatuur die moet worden vervoerd maar niet tegen schokken of trillingen kan. De MAC Rack Case is ontworpen voor apparatuur die matig fragiel is en schokbescherming en wordt gebruikt in een krappe werkomgeving.

De MIN MAC Rack is ontworpen voor licht tot middelzware bescherming en biedt de beste schokprestaties in de industrie. De BlackBox Case is ideaal voor lichtgewicht apparatuur zoals fotografie apparatuur die op locatie moet worden gebracht. De ProRack Case is een koffer voor zeer robuuste, lichtgewicht apparatuur en houdt deze droog en stofvrij tijdens transport.

Rack Mount Cases kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een Rack Mount Case kopen? Dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten van topmerken als Peli™, Armytek en Suprabeam aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Rack Mount Case transportkoffer te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Klik hier voor het assortiment Rack Mounts op onze website.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.