Nieuw bij Vonk B.V.

Nieuw in ons assortiment is de compacte oplaadbare Peli 3335RZ0 zaklamp

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de nieuwe zaklamp.

Sterkste ATEX geteste zaklamp

Met de Peli ™ 3335RZ0 heeft u een sterke zaklamp in handen. De oplaadbare zaklamp heeft een unieke combinatie van functies die de Peli™ 3335Z0 de ideale keuze maakt voor gebruik in de meest extreem gevaarlijke omgevingen. Zo heeft deze professionele zaklamp een maximale lichtopbrengst van 246 lumen en kan tot 151 meter ver schijnen.

De Peli™ 3315RZ0 is, zoals al gezegd, een oplaadbare zaklamp is met een brandtijd tot 58 uur. De Peli™ 3335RZ0 beschikt over een lithium-ion batterij die snel kan worden opgeladen en een lange levensduur heeft. Bovendien zorgt het slimme batterij-indicatiesysteem ervoor dat u altijd weet wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Dit betekent dat u nooit zonder stroom komt te zitten en altijd verzekerd bent van voldoende licht.

Peli™ 3335RZ0 kopen bij Vonk B.V.

Wilt u graag een Peli™ 3335RZ0 kopen, dan bent u bij Vonk B.V. aan het juiste adres! Wij zijn een klein maar sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van onverwoestbare producten aan industrie, defensie, politie, brandweer, ambulance en vele andere instanties. Wanneer u interesse heeft om een Peli™ 3335RZO te kopen, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.