logo
logo

Vonk BV

03 sep 2019

De nieuwe Peli™ 5000 serie zaklampen

NIEUW! De 5-serie-zaklampen van Peli™ zijn de eerste zaklantaarns in de branche met geintegreerde batterijstatusindicatie in de schakelaar aan de achterzijde. Met de opties voor laag, gemiddeld, hoog, knipperend of boost-modus kunt u overschakelen naar de beste lichtintensiteit, van lage lumen tot een superheldere intensiteit om donkere situaties goed uit te lichten. En met de harde geanodiseerde uitvoering van type II zijn de 5-serie zaklampen zo sterk als dat ze eruitzien.

10 jul 2019

Op reis deze zomer? Vervoer kostbare foto- en filmapparatuur met een robuuste Peli™ Koffer

Of het nu voor een privévakantie of zakelijk reis is: een Peli™ koffer biedt premium bescherming voor al uw foto- en filmapparatuur. Peli™ koffers zijn waterdicht, drukvast en tot 40% lichter dan de meeste koffers op de markt! Met het exclusieve TrekPak™ vakverdelingssysteem kunt u het interieur van uw Peli™ koffer naar wens indelen.

11 jun 2019

Volledig configureerbare Peli Min Mac Rack ™ koffers. Nu met kortere doorlooptijd en nieuwe certificaten!

Peli is trots om aan te kondigen dat de Mini Mac Rack ™  nu verkrijgbaar zijn met een kortere doorlooptijd en met nieuwe certificeringen. Hieronder vindt u het bijbehorende persbericht. Peli Mini Mac Rack Relaunch Press Release_EN

02 jun 2019
20 mei 2019

The Peli Air 1485 Case in Space – the sky is the limit

‘Onbegrensde mogelijkheden’ met de Peli 1485 Air Case!

23 jan 2019

Suprabeam® zaklampen en hoofdlampen: de beste keuze voor werkzaamheden van pechhulp diensten en professionals in het donker

Werken in het donker is een onderdeel van pechhulp diensten en de juiste werkverlichting d.m.v. hoofd- en zaklampen zijn dan essentieel om de taak op een efficiënte en veilige manier uit te voeren. Deze video laat zien hoe een professionele wegenwacht in zijn dagelijkse werk professionele Suprabeam® verlichting gebruikt.

07 jan 2019

Met trots lanceert Peli™ de nieuwe 9600 LED Modular Light

Het koppelbare groothoek verlichtingssysteem, gemakkelijke en snelle installatie. • Download het datablad >> • Download de infobrochure >> • Bekijk de video:

12 dec 2018
Ton Sondag Photography

Kerstverhaal met een Peli® Koffer in de hoofdrol

Foto: Ton Sondag Photography Onderstaand verhaal willen wij graag met u delen:                                                                  

02 dec 2018

Licht in donkere dagen: win zaklampen en/of hoofdlampen met de kerstactie van Suprabeam®!

De gezellige kerstperiode staat weer voor de deur, en Suprabeam® viert dit door in de maand december enkele van hun kwaliteitslampen weg te geven middels een kerstkalender op hun Facebookpagina! De kerstkalender begint op 2 december en ze geven elke tweede dag in december een hoofdlamp of een zaklamp weg, eindigend op kerstavond. De prijzen omvatten zowel Suprabeam®-klassiekers, maar ook enkele van hun nieuwe producten welke in 2018 zijn uitgebracht. Als u wilt deelnemen om kans te maken op een […]

26 nov 2018

Het dragen van een hoofdlamp kan potentieel gevaarlijke situaties voorkomen!

Veiligheidsrisico’s kunnen zich schuilhouden in de schaduw … Heb je genoeg licht op je werk? Het dragen van een hoofdlamp kan potentieel gevaarlijke situaties voorkomen! Bijna elke Suprabeam® hoofdlamp levert een constante hoge lichtoutput gedurende 10 uur of langer! Dat is meer dan genoeg voor een hele werkdag. Vraag naar ons assortiment Suprabeam® professionele hoofdlampen.

Call Now Button

Pin It on Pinterest