De “volgende generatie” van zeer sterke, op maat gemaakte transportkoffers. Want waardevolle, bedrijf kritische apparatuur verdienen de ultieme bescherming.

Aegis™ Cases

Aegis Custom Cases zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste prestatiespecificaties of om deze te overtreffen onder de zwaarste omgevingsomstandigheden. Waardevolle, bedrijf kritische apparatuur verdienen de ultieme bescherming. Deze wordt geboden door kisten van Leafield Cases.

Aegis koffers zijn ontworpen om te voldoen aan de toepasselijke Amerikaanse, Britse en Europese militaire vereisten. De kisten zijn ook ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de vereisten van MIL-STD-810G, Def Stan 81-41 Level J, STANAG 4280 en Def Stan 81-144 en hoger dan ATA 300, Categorie 1.

Verkrijgbaar bij Vonk B.V.

De gehele collectie Aegis kisten zijn vanaf nu te vinden op onze website. Klik hier om naar de producten pagina te gaan.

Contact

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via +31 (0) 88 033 0300 of door een mailtje te sturen naar info@vonkbv.com. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom aan de Voorstraat 41 in Piershil. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9 tot 17u.