B&W JET6000 – Gereedschapskoffer

Dit product wordt niet meer geproduceerd. Vonk B.V. heeft op dit moment nog 1 stuks op voorraad. Als de voorraad op is dan wordt het product niet meer aangevuld.

Specificaties:

– Afmetingen interieur: 473 x 351 x 195 mm
– Afmetingen exterieur: 510 x 419 x 215 mm

– Binnen volume: 33 liter

– Gewicht: 7.1 kg

– Basis: PP

– Minimumtemperatuur: -30° C
– Maximumtemperatuur: 80° C

– Uitschuifbare hendel: Nee

– Kleuren: Zwart

Met schouderband voor gemakkelijk transport
Onze gereedschapskoffer JET 6000 kan op elke reis worden meegenomen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het ingebouwde luchtdrukventiel, dat automatisch de interne luchtdruk aanpast zodra er een verandering in de atmosferische druk is. Dit beschermt de koffer en het gereedschap erin betrouwbaar. Met zijn ergonomische tweecomponentenhandgreep ligt de JET 6000 perfect in de hand en kan hij gemakkelijk voor langere tijd worden vervoerd. De extra schouderband biedt extra comfort door het gewicht van de koffer gelijkmatig te verdelen, waardoor langdurig dragen mogelijk is, zelfs wanneer hij volledig is beladen.

Met 42 gereedschapszakken en 67 gereedschapslussen
Voldoende ruimte voor gereedschap, materialen en belangrijke documenten: de JET 6000 wordt geleverd met een documententas en een uitneembaar gereedschapsbord onder het deksel en een uitneembaar afdekpaneel voor het hoofdvak, beide met in totaal 42 gereedschapszakken en 67 gereedschapslussen. Met zoveel opties is elk gereedschap gegarandeerd bij de hand en klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt. Optioneel kan een schuimrubberen inzetstuk in het hoofdvak worden geplaatst om gevoelige elektrische gereedschappen te beschermen.

Vergrendelbaar en met gasveer voor maximale veiligheid
De gasveer in de JET 6000 voorkomt dat het deksel onbedoeld dichtklapt, waardoor vakwerk efficiënter en veiliger wordt. De gereedschapskoffer is bovendien voorzien van ogen voor een hangslot. Het eigendomslabel maakt voor iedereen direct duidelijk aan wie de JET 6000 zijn trouwe dienst bewijst.