logo
logo

Peli professionele zaklamp

Peli professionele zaklamp

Peli professionele zaklampen zijn geschikt voor professionals in uitdagende vakgebieden. De Peli zaklamp is een essentieel verlengstuk van zijn gebruiker op donkere momenten. Zo leveren we aan professionals bij de politie, brandweer, ambulance, industrie, overheid. Maar ook aan fotografen, duikers en watersporters.

peli zaklamp professionele zaklamp

Peli’s professionele zaklampen, bij Vonk vindt u de zaklamp die u zoekt

Peli’s professionele zaklampen maken een groot deel uit van ons assortiment, omdat het aanbod van dit merk veelzijdig en gevarieerd is. Zo vindt iedere professional bij Vonk een Peli zaklamp die aansluit op zijn/haar specialisme of vakgebied. Soorten zaklampen:

 

 

De eigenschappen van een Peli professionele zaklamp

Waarom kiezen voor een Peli professionele zaklamp? Omdat er voor professionals in specifieke vakgebieden en branches altijd een geschikte zaklamp te vinden is in het uitgebreide assortiment van Peli. Ze zijn een eersteklas hulpmiddel bij werk in uitdagende en onveilige situaties, ze zijn oersterk en hierdoor bestand tegen ruw gebruik en vallen. Daarbij zijn de zaklampen van Peli van duurzaam en kwalitatief materiaal, lichtgewicht en 100% recyclebaar.

 

Personaliseren van Peli zaklampen

Een Peli zaklamp is overigens ook bijzonder geschikt als exclusief relatiegeschenk, eventueel met opdruk van uw logo bijvoorbeeld. Neem contact op als u meer wilt weten over het personaliseren van zaklampen en de tarieven.

 

Kom bij Vonk B.V. langs of vul het contactformulier in.

Vonk B.V. / Voorstraat 41 / 3265 BT Piershil / Tel.: 088 03 30 300

Wanneer u op zoek bent naar Peli koffers of cases klikt u hier.

Call Now Button