Peli™ koffer
Bent u op zoek naar een stevige transportkoffer van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor een Peli™ koffer van Vonk B.V. en wees verzekerd van een onverwoestbaar product. Peli™ is de fabrikant van koffers die sterk, water- en stofdicht en chemisch bestendig zijn. Bij Vonk B.V. vindt u verschillende soorten stevige Pelicases. Hiermee vervoert u moeiteloos diverse soorten materialen in de meest extreme omstandigheden.

Peli™ koffer: oersterk en onverwoestbaar

Peli staat bekend als hét topmerk op het gebied van oersterke en onverwoestbare transportkoffers. De Peli™ koffers of Peli™ cases zijn bestand tegen de zwaarste omgevingen en klimaatomstandigheden. Van vochtige hitte in de tropische jungle tot extreme kou in het noordpoolgebied. De koffers worden gebruikt door tal van professionals. Denk hierbij aan defensie, industrie, brandweer en allerlei andere bedrijven.

Breed inzetbare Peli™ case

De sterke Peli™ koffers zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden. Ze zijn onder meer geschikt om kwetsbare apparatuur te vervoeren. Computers, laptops, harde schijven, camera’s, filmapparatuur, cameralenzen en telefoons zijn hier een aantal voorbeelden van. Ook gereedschap of andere delicate materialen zijn gemakkelijk mee te nemen in een Peli™ case.

Uitgebreid assortiment

Wij hebben een groot aanbod Peli™ koffers, waaronder de Peli™ case 1510. Iedere koffer heeft zijn eigen functie en specifieke kenmerken. Hieronder vindt u de verschillende uitvoeringen:

Koffer- en verpakkingsexpert Vonk B.V.

Vonk B.V. is gespecialiseerd in het leveren van producten met een sterk en onverwoestbaar karakter. Dankzij ons hoogwaardige aanbod met merken van de beste kwaliteit beschermen wij wat u dierbaar is. Verder hebben we ons ook ontwikkeld in het ontzorgen van de relaties binnen het bedrijf. In samenspraak met onze klanten bieden wij maatwerk interieurs aan. Deze zien er zowel aan de binnen- als buitenzijde perfect uit. Ons doel is om een betrouwbare leverancier en informatiebron te zijn.

Contacteer ons
Wenst u meer informatie over onze Peli™ koffers of heeft u nog vragen hieromtrent? Wij geven u graag passend advies. U kunt Vonk B.V. bereiken op het nummer 0880 33 03 00 of via het mailadres info@vonkbv.com. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom die gelegen is in de Voorstraat 41 te Piershil. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.