logo
logo

Peli case 1510

Peli cases voor zakelijk gebruik

Heeft u als professional op de zakelijke markt een veilige manier nodig om uw kostbare apparatuur en spullen op een veilige en beschermde manier te vervoeren? Of wilt u het werk van uw medewerkers vergemakkelijken? Dan bent u bij Vonk BV aan het juiste adres! Wij leveren diverse Peli koffers aan bedrijven en instanties in beroepsgroepen waar de omgeving een uitdaging vormt. Zo zorgen we ervoor dat u uw werk gemakkelijker kunt uitvoeren.

Koffers op maat

Vonk levert de meest stevige en veilige koffers voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan professionals in de sectoren industrie, politie, defensie, brandweer, ambulance en nog meer veeleisende werkomgevingen. Voor iedere sector en functie is er weer een ander type case en maat aanwezig. Zo hebben we de afmetingen micro, klein, medium, groot, hardback, laptop, medisch en gereedschapskoffers. Daarnaast leveren we diverse accessoires aan voor uw koffer, zodat u het nog makkelijker maakt voor uzelf.

Peli cases 1510

Voor de veeleisende werkomgevingen hebben we een populair model gevonden: de Peli case 1510. Deze stevige koffer is in de maat medium te verkrijgen bij ons. We hebben vijf verschillende uitvoeringen, zodat zowel een arts als een brandweerman deze prachtige uitvoering kan gebruiken.

  • Peli case 1510 vervoer- en trolleykoffer. Deze stevige koffer is waterdicht, drukbestendig en stofvrij. Het is makkelijk te openen met behulp van de tweestaps sluitingen en hangslotbeschermers. De koffer is ruim 60 cm hoog en ideaal voor de professionals die grote apparatuur moeten meenemen.
  • Peli case 1510 draag- en trollerkoffer. Deze prachtige koffer is water- en stofdicht. Daarnaast beschikt het over uittrekbare handvaten en stevige wielen met roestvrije, stale lagers. Ideaal voor de liefhebbers die de koffer ook willen dragen in bepaalde situaties.
  • Peli case 1510 waterproof professional medium hardcase. Peli heeft deze waterdichte koffer speciaal ontworpen voor de militaire dienstverlening. Zo kunnen wapens of andere belangrijke apparatuur op een veilige manier worden getransporteerd. Ook videocamera’s en andere apparaten die snel stuk kunnen gaan, worden op een veilige manier vervoerd.
  • Peli case 1510 EU studio case. De studio koffer heeft een comfortabel rubberen gevormd deksel en handvaten aan de bovenkant en zijkanten. De studio case is speciaal ontworpen voor professionals die vaak hun computer of andere spullen moeten vervoeren. Indien gewenst kunt u deze koffer met een naamplaatje personaliseren.
  • Peli case 1510 LOC (Laptop Overnight Case) en LFC.  Zoals de naam al zegt is deze koffer voor de experts die hun laptop vaak transporteren. Deze koffer heeft interne wiel- en/of handgreepruimtes die de bruikbare ruimte verkleinen. Daarnaast is deze koffer ook net als de andere Peli koffers water- en stofdicht.
  • Peli 1510 EUTP case divider kit. Ook professionals willen alles geordend hebben in hun koffer. Daarom hebben we als Vonk speciale Peli vakverdeling gevonden. Deze case divider kunt u makkelijk gebruiken in al onze koffers van Peli 1510.

Peli case aanschaffen?

Heeft u interesse in een Peli koffer van Vonk om uw werkomstandigheden te vergemakkelijken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button