logo
logo

lichtere lading met Peli-Hardigg™ Light Lift™ -serie

Peli-Hardigg™ Light Lift™ -koffers zijn gericht op 2-persoons en 4-persoons draagtoepassingen, waardoor lichtere ladingen mogelijk zijn voor sneller en gemakkelijker transport.

 

• Het geavanceerde materiaal dat wordt gebruikt om Peli-Hardigg™ Light Lift™ kisten te bouwen, maakt ze tot 30% lichter dan traditionele rotatiegegoten koffers en kisten, wat een aanzienlijke logistieke besparing betekent met minder mankracht en benodigde middelen. Dit brengt een aanzienlijk voordeel voor de gezondheid en veiligheid van professionals die in het veld werken.

• De nieuwe Peli-Hardigg™ Light Lift™ koffer-/kistenfamilie is afgestemd op toepassingen voor twee of vier personen met een maximumgewicht van 136 kg. bruto laadvermogen (totaal van koffer en inhoudsgewicht).

• Peli-Hardigg™ Light Lift™-serie koffers bieden nog steeds dezelfde bescherming en ondergaan dezelfde strenge MIL-SPEC-tests als traditionele Peli-Hardigg™ rotatiegegoten koffers.

• Deze lijn bevat 28 van de meest populaire Peli-Hardigg™-behuizingen met één deksel, met nog 122 extra maten die in 2020 zullen worden geïntroduceerd.

• Alle Peli-Hardigg™ Light Lift™-serie koffers zijn volledig configureerbaar met een eerste aanbod van zeven van de meest populaire kleuren.

• De koffers zijn voorzien van populaire catch & strike-hardware om het deksel en verzonken handvatten stevig vast te zetten om te voorkomen dat ze scheuren of blijven haken door externe krachten. Extra beschikbare configureerbare hardware-opties zijn onder meer plastic of metalen handvatten, luchtdichte constructie, randwielen, vergrendelingshardware en vochtigheidsindicatoren.

 

Download de infobrochure:


Comments are closed.

Call Now Button