logo
logo

Introductie Suprabeam Q4 Defend

Suprabeam Q4 Defend: Tactisch, Compact en veel Licht.

De Q4 Defend beschikt over de zelfde technische specificaties als de Q4, met wat extra handige tactische aanvullingen voor deze Defend-versie. De nieuwe Q4 Defend geeft 400 lumen en werkt op 3xAAA/LR03 batterijen. Middels de geavanceerde elektronische schakelaar is de Q4 Defend van 400 tot 8 lumen traploos te dimmen. Dit creëert een ultieme controle over de licht output en een besparing op het energie verbruik.

Tactische Aanvullingen

De bijgesloten Anti Roll ring kan op iedere gewenste plaats onder kop worden aangebracht en verhinderend het wegrollen. Zelfs op schuine oppervlakken. Ook verbetert de Anti Roll ring de grip en kan worden gebruikt voor het zekeren van de Q4 Defend op uw uniform enz.

Zoals bekend bij onze Defend zaklampen wordt de Q4 Defend geleverd in tactisch matzwarte kleurstelling om onopvallend te zijn in de duisternis. De sterke zwart geanodiseerde coating blijft het zelfde gevoel van de overige top-kwaliteit Suprabeam lampen geven, dat u van ons kent. De sluitkap is zo geconstrueerd dat licht-breekbare oppervlakten kunnen worden ingeslagen.

Download Q4 Defend informatieblad>>

Comments are closed.

Call Now Button